Redaktionen

Jag heter Sanna och jag är 30 år gammal. Jag bor i Malmö tillsammans med Sölve, min 9-åriga labrador. I Mitt Område jobbar jag som ungdomssamordnare. Mina kollegor heter Max, Shahin och Figge. Tidigare jobbade jag i ett annat projekt på Drömmarnas Hus som hette New City, i vilket vi hjälpte ungdomar att hitta arbete eller studier. Jag tycker att det är oerhört roligt att få jobba i ett så häftigt projekt som Mitt Område, och jag hoppas och tror att vi tillsammans kommer att göra spännande, kul, kreativa och snygga grejer det här året! Vi ses i studion på Drömmarnas Hus!

 

 

 

Hej, jag heter Max och är en 25-årig filmare från Malmö. Rörlig bild är det bästa jag vet och så har det varit sen jag fyllde 11 år och fick en videokamera av mina föräldrar. Jag är uppväxt i Fosie/Rosengård och mina första VHS-band rullade här. Nästan 15 år av filmande har gått och det känns spännande att vara tillbaka där allt började. Som filmpedagog i Mitt Område vill jag inspirera så många som möjligt av de unga i Rosengård. Alla måste förstå hur bra, viktigt och kul det är att berätta saker på film!

 

 

 

Jag heter Shahin Nankali och är född i Iran. Jag kom till Sverige när jag var 14 år gammal som ensamkommande flyktingbarn. De senaste 20 åren har jag bott i Malmö och arbetat med olika mediaprojekt. Det som har varit gemensamt för de flesta projekt jag har arbetat med är en koppling till det lokala och ett nära samarbete med ungdomar. Som produktionsledare på Mitt Område ser jag mest fram emot att med hjälp av ungdomarna här i Rosengård ge en mer nyanserad bild av området och människorna som bor och verkar här.

Skriv ut